Duizendpoot met organisatietalent

De Stichting Welzijn Ouderen (SWO) organiseert per week diverse uitstapje. Maar eer dat een uitstapje werkelijk kan gaan plaats vinden is er heel wat werk verzet. Zo moet er een planning gemaakt worden voor de uitstapjes en waar mogelijk worden er reserveringen gemaakt. Er wordt een verdeling gemaakt van de uitstapjes onder de chauffeurs en begeleiders. Onze klanten ontvangen een bevestigingsbrief en de administratie hiervan moet worden bijgehouden. Bij al deze werkzaamheden kan de SWO best wat hulp gebruiken. 

Wat vragen wij van je?
Dat je enkele dagdelen per week beschikbaar bent. Dat je zelfstandig kunt werken. Dat je beschikt over goede communicatieve vaardig zowel mondeling als  schriftelijk. Dat je heel veel geduld hebt en stressbestendig bent. En dat je veel van bovenstaande taken voor je rekening wilt nemen.

Wat bieden wij je?
Heel veel zelfstandigheid in het nemen van beslissingen. Veel contact met andere vrijwilligers die allemaal betrokken zijn bij de uitstapjes van de SWO. Je draait mee in een goedlopen team waar het motto is om de senioren die een dagje uit zijn een gezellige en leuke dag te geven.

Kortom ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je een heleboel creativiteit kwijt kunt? En waar je een pietje precies moet zijn? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de SWO telefoonnummer (0181) 695 255. Je kunt dan vragen naar Francis Hoonhout.
 

Shopbox

Meer berichten