Het belooft weer een feest te worden, het afdansen door de dansers van stichting De Nieuwe Brug.
Het belooft weer een feest te worden, het afdansen door de dansers van stichting De Nieuwe Brug.

Afdansen bij Stichting De Nieuwe Brug

Ruim 70 deelnemers gaan op Goede Vrijdag, 19 april, al dan niet samen met hun vrijwilliger, afdansen. De dansactiviteit bestaat dit jaar 40 jaar bij Stichting De Nieuwe Brug. Een jury zal beoordelen wat er zoal is bijgeleerd door de groep in het afgelopen jaar.

Spijkenisse - De deelnemers die allen een verstandelijke of verstandelijk/lichamelijke beperking hebben, dansen elke dinsdagavond en er is dan ook hard geoefend. Dit afdansen is zo'n groots gebeuren dat dit plaatsvindt bij Scholengemeenschap Scala Molenwatering aan de Curieweg in Spijkenisse. Het eigen clubgebouw is te klein voor dit grote evenement. Aanvang 19.00 uur. Aan de zaal zijn kaartjes te krijgen voor € 3.50 pp (incl consumptie). Een aantal deelnemers en begeleiders zijn deze avond voor het 40ste jaar bij het dansen betrokken.
 Verder is er in de pauze een gastoptreden. Dit wordt verzorgd door Arlinda de Lima. Het belooft een swingende avond te worden. Een van de ouders heeft voor iedereen een mooie beker laten maken. De zaal is helemaal versierd en ziet er bijzonder feestelijk uit. Het werk van een grote groep vrijwilligers. Alle ingrediënten voor een groots feest zijn aanwezig.

Shopbox

Meer berichten