Paasknutselen Waterland en Koningsdag

Het was gezellig druk op de door Stichting Waterland Spijkenisse georganiseerde, paasknutselmiddag op winkelcentrum Waterland. Veel kinderen hebben mooie creaties gemaakt, al dan niet met hulp van papa, mama en/of opa en oma. Kinderen konden ook geschminkt worden en zelfs de paashaas liet zijn neus nog zien.

Spijkenisse - Gelukkig werkte het weer ook mee en wisten buurtbewoners ons te vinden om een bakje koffie te drinken. Ruisvis, die elke zaterdag te vinden is op het winkelcentrum, doneerde een "emmer" kibbeling voor de kinderen, maar het was zoveel dat ook de volwassenen konden meegenieten. "Wij danken alle kleine bezoekers en familie en iedereen die aan deze leuke middag heeft meegewerkt en hopen jullie de volgende keer weer te mogen begroeten. Foto's worden binnenkort geplaatst op www.waterlandspijkenisse.nl en op Facebookgroep Waterland Spijkenisse.

Koningsdag

Stichting Waterland Spijkenisse organiseert voor de derde keer een spelletjes kleedjesmarkt op Koningsdag zaterdag 27 april. Opbouwen op winkelcentrum Waterland kan vanaf 8.00 uur. De verkoop start vanaf 9.00 uur en eindigen rond 12.30 uur. Een plekje is gratis, maar neem wel een eigen kleedje (of kleine tafel) mee. "We hopen een hoop oranje te zien. Wij verzorgen de muziek en de koffie en hopen jullie weer te mogen begroeten. Wij houden u op de hoogte via Facebookgroep Waterland Spijkenisse en via onze site waterlandspijkenisse.nl. Inschrijven kan via info@waterlandspijkenisse.nl. Let op: ook bij deze activiteit zal gefilmd/ gefotografeerd worden. Wilt u en/of uw kinderen niet herkenbaar in beeld worden gebracht, geef dit dan a.u.b. voor aanvang (liefst bij inschrijving) aan bij de organisatie zodat daar rekening mee gehouden kan worden."

Shopbox

Meer berichten