Kort nieuws

Repair Café

Spijkenisse - Donderdagmiddag 18 april is het Repair Café Spijkenisse geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur voor het gratis repareren van huishoudelijke apparaten, alleen de gebruikte onderdelen moeten worden betaald. Is de reparatie naar wens uitgevoerd dan graag een donatie in het spaarvarken. Het Repair Café zit in het Wijkcentrum "De Hoek" aan de Zwanenhoek nr. 86A in Spijkenisse.

Yoga

Spijkenisse - Bij Stichting wijkgroep De Akkers kunnen geïnteresseerden terecht voor Yoga. Elke vrijdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur wordt er stoelyoga gegeven door Eve Williams, dit gebeurt in een verwarmde zaal. Kosten hiervoor zijn € 10,00 per maand. Meer informatie is te verkrijgen via het telefoonnummer: 0181-643249 of 0653378910.

Te Deum Laudamus

Spijkenisse - Te Deum Laudamus verleent met Goede Vrijdag zijn medewerking in de kerkdienst in de Ontmoetingskerk, Wilhelminalaan 1 in Spijkenisse. Deze dienst begint om 19.30, en zingen dan met samenzang de Crucifixion van J Stainer.

Bloemen schilderen

Spijkenisse - Het is weer genieten met al die bloemen in het voorjaar. Op vrijdagmiddag 19 april geeft Bram van Baalen een workshop bloemen schilderen in zijn Studio & Galerie, Voorstraat 61A te Spijkenisse. Er staan diverse opstellingen met bloemen voor de deelnemers klaar. De workshop begint om half twee en duurt tot ongeveer half vijf. Kosten: 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie en glaasje fris of wijn inbegrepen. Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

Sweet Bourbon

Spijkenisse - Op zondag 21 april treedt Sweet Bourbon & the Bourbonnettes op in Bar Spot in het kader van Blues op Zondag. Entree: gratis. Zaal open: 15.00 uur. Aanvang programma: 17.00 uur. Sweet Bourbon is een samenspel van gepassioneerde muzikanten, afkomstig uit diverse muzikale richtingen en met een gezamenlijke voorliefde voor 'the roots'. De bandleden noemen het: "a new blues sound". Voor meer info zie: www.sweetbourbon.nl/.

Shopbox

Meer berichten