Uitgaanstips

Muzikale reis naar New Orleans

Spijkenisse - De muziekvoorstelling 'New Orleans' staat zaterdag 20 april in Theater de Stoep. In deze Amerikaanse stad gaan feest en rouw hand in hand en zorgt raciale integratie naast een complex proces ook voor ongekende creativiteit. De stad is daardoor de bakermat van veel muzikale stijlen: jazz, rhythm & blues, soul en rock. Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ivan Peroti nemen u met de vijfkoppige blazersgroep K.O. Brass en toetsenist Roel Spanjers naar deze bruisende stad. Liedjes van Louis Armstrong, Dr. John, Allen Toussaint, Fats Domino, Irma Thomas komen allemaal voorbij. Aanvang: 20.15 uur.

Twee voor de prijs van één!

Spijkenisse - Op zaterdag 20 april om 19.00 uur presenteren twee toneelgroepen van Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) 'Twee onder één kap'. Op deze avond kunnen bezoekers, in de kleine zaal van Theater de Stoep, genieten van twee optredens. Productiegroep 12+, onder leiding van Merel Mathijssen, brengt 'Atalanta': een verhaal gebaseerd op de Griekse mythe van Atalanta, dat door de groep zelf werd 'vertaald' naar onze tijd. Een verhaal over opgroeien en de liefde.
De Productiegroep Volwassenen, onder leiding van Lenneke Mietes, brengt 'Mais Oui', het verrassende verhaal van een bruidszaak op het randje van faillissement. Een heel bijzondere klant meldt zich en het tij lijkt te keren... Lukt het eigenaresse Katelijne, samen met haar kleurrijke dochters en rotsvaste partner, de zaak te redden? Een kaartje voor 'twee onder één kap' kost 5 euro. Kaarten via theaterdestoep.nl. De voorstelling duurt tot ongeveer 21.00 uur. Meer weten over de cursussen van deze groepen of zelf meedoen? Bel met 0181 - 652250 of
stel je vraag via facebook.com/cvdkspijkenisse. Centrum voor de Kunsten is gevestigd aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse.

Onvergetelijke nostalgie

Spijkenisse - Het muziekprogramma 'Unforgettable Songs' is een throwback in time met liedjes van diva's uit het American Songbook. Een nostalgisch programma gebracht door Rosanne Hofman en een pianist. Woensdag 24 april, Theater de Stoep, aanvang 20.30 uur.

Shopbox

Meer berichten