Mozaïek kip.
Mozaïek kip. (Foto: Wanda Klein)

Leuke moederdag activiteit

In The Window in Zuidland kan binnenkort weer deelgenomen worden aan een workshop mozaïek maken. Hier maken deelnemers zelf een mooie decoratie voor in de tuin of op het balkon. De meeste dingen die op het programma staan zijn zeer geschikt voor buiten. En bedenk hoe leuk het is om met Moederdag een origineel en fraai cadeau te geven aan je moeder. Of haar een workshop cadeau te geven, zodat zij zélf iets moois kan maken.

Nissewaard - Nóg beter: kom samen met je moeder mozaïeken! De workshop is op zaterdag 20 april van 10.00 tot 16.00 uur. In deze workshop hebben de deelnemers keuze uit veel verschillende ondergronden. Het maakt niet uit of je een beginner bent of reeds ervaring hebt. Deelnemers worden individueel begeleid. Er kan worden gekozen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het einde van de dag gaan de cursisten met een zelf gemozaïekt werkstuk naar huis. Kosten deelname € 65,- (inclusief gebruik specialistisch gereedschap, materiaal, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje).
Lunchpakket zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 10,- wordt er een lunch verzorgd. Dit graag bij aanmelding doorgeven. Informeer of meld je aan bij Wanda: eenreiziger@msn.com of bel 06-47468837. Meer info: www.thewindow.gallery, adres; The Window, Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland.

Shopbox

Meer berichten