De toen kersverse wethouders Igor Bal, Wouter Struijk en Jeroen Soeterbroek geven het startsein voor de succesvol verlopen 1e Bernisser Run-Bike_Run in 2018. Foto: Joop van der Hor
De toen kersverse wethouders Igor Bal, Wouter Struijk en Jeroen Soeterbroek geven het startsein voor de succesvol verlopen 1e Bernisser Run-Bike_Run in 2018. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Stichting Estron Runners organiseert Bernisser Run

Team 89, de Estron Runners, laten in letterlijke zin weer van zich horen. in de aanloop naar de RoPaRun met aankomst op 2e Pinksterdag in Rotterdam en vertrek vanaf Parijs en Hamburg organiseren zij op 4 en 5 mei de 2e Kubox Bernisser Run met start en finish de Hoenderhoeksedijk 1 te Geervliet in het recreatieschap de Bernisse.

NISSEWAARD - De Estron Runners houden zich het hele jaar bezig met het inzamelen van geld voor de Stichting Roparun. In totaal is in de afgelopen 17 jaar al meer dan € 750.000,- opgehaald en aan de Roparun gedoneerd. De wens is om bij het 20 jarig bestaan van de loop-vriendengroep de 1 miljoen te halen. Op zaterdag 4 mei zijn er voor alle leeftijden wandel- en nordic walking tochten door het prachtige natuurgebied uitgezet met afstanden van 5,5, 13 en 30 kilometer. Op zondag 5 mei een Run-bike-run over 20, 40 en 60 kilometer. Een team mag bestaan uit 1 loper en maximaal 3 fietsers die om toerbeurt de loper afwisselen. Om 12.30 uur is er een solorun over 13 kilometer. Kosten en aanvangstijden zijn te bekijken via www.estronrunners.nl . Vorig jaar werd een deel van de opbrengst via het Goede Doelen LTC Harteltoernooi bestemd voor stichting Support Casper en diens strijd tegen Alvleesklierkanker.

Shopbox

Meer berichten