Het bestuur van de Kiwanis is er klaar voor, de eendjes ook! (Foto: Martin M. Marcus)
Het bestuur van de Kiwanis is er klaar voor, de eendjes ook! (Foto: Martin M. Marcus) (Foto: )

Alle eendjes zwemmen in de haven

Op zaterdagmiddag 15 juni zwemmen vele duizenden bad eendjes in de Kiwanisduckrace door de Spijkenisser haven. Dat doen ze, omdat zij allen de toekomstige Rein Lander Hoeve in Spijkenisse van harte steunen. De brandweer zal ze, indien nodig, letterlijk een steuntje in de rug geven.

Nissewaard - Onlangs gaven de Kiwanis Spijkenisse aan, in juni een groots evenement in het centrum van Spijkenisse te organiseren. Met de verkoop van 2.500 kleine eendjes en een paar honderd grote bad eenden, willen de Kiwanis ervoor zorgen, dat de Rein Lander Hoeve, die aan de Maaswijkweg zal worden gebouwd, een vliegende start kan maken.

Deze Hoeve is een initiatief van CityKids. De medewerkers in de toekomstige Hoeve bieden zorg aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Het wordt een verpleegkundig kinderdagverblijf, waar ook kinderen op het kinderdagcentrum behandeld worden. Daarnaast biedt CityKids 24 uurs (kinderthuis)zorg. De hoeve zal ook ruimte bieden aan kinderen met hun gezin, die 24 uur per dag intensieve zorg behoeven.

De Kiwanis willen in de aanloop naar de Kiwanisduckrace op vele manieren geld ophalen om dit sympathieke goede doel een enorme zet in de goede richting te geven. Voor informatie is een website gelanceerd: www.kiwanisduckrace.nl.

Shopbox

Meer berichten