teamfoto M16
teamfoto M16 (Foto: petra)

Hurricanes M16 zijn ongeslagen kampioen

Hurricanes M16 heeft zaterdag de laatste wedstrijd gespeeld en gewonnen. Twee wedstrijden voor het einde was al bekend dat het team officieel kampioen was, maar ongeslagen eindigen werd het doel. En dat hebben de spelers bereikt.

Spijkenisse - "Maar makkelijk ging het zeker niet, DWV uit Amsterdam is een sterk team. Zij hebben in 2 wedstrijden ons heel erg moeilijk gemaakt. Vorige week werd het 50-67. En vandaag werd het 54-41. Niettemin zijn wij ongeslagen kampioen geworden en zeker verdiend. Periode standen: 19-8 / 10-7 / 11-16 / 13-10. Twee spelers in dubbele cijfers, Matthew 14 en Manuel 19 punten."

Na dit seizoen valt het doek, aantal spelers zullen de club verlaten om hoger niveau te spelen. "De club uit Rotterdam en/of Barendrecht zullen zeker blij zijn met deze toptalenten die zullen komen. Wij zullen de jongens zeker missen, aantal spelers zijn vanaf X10 begonnen en dan in de loop van jaren zie je ze groeien tot talentvolle spelers en dat is mooi om te zien. Wij wensen ze dan ook heel veel succes met hun nieuwe uitdaging." Buiten dit team zijn ook onze jeugdteams X10, X12-1, M18 kampioen geworden, en er kunnen nog 2 teams bijkomen, X14-1 en MSE 2

Shopbox

Meer berichten