kort nieuws

Koningsdag in Waterland

Spijkenisse - Winkelcentrum Waterland heeft op zaterdag 27 april weer een Koningsdagprogramma samengesteld. Kinderen met hun ouders die hun oude spulletjes willen verkopen of gezellig een spelletje willen komen spelen zijn van harte welkom. Opbouw begint om 8.00 uur. Verkoop vanaf 9.00 uur. Rond 12.30 uur gaan we stoppen. Inschrijven voor een plekje kan via het e-mailadres: info@waterlandspijkenisse.nl.

Reuma Inloop in De Boekenberg

Spijkenisse - Elke maand is er een inloopmiddag voor diegenen die op zoek zijn naar een luisterend oor of informatie. Zij kunnen die vinden bij medepatiënten die uit eigen ervaring bekend zijn met soortgelijke vragen of problemen door de ziekte.

Spijkenisse - Donderdag 2 mei is weer, zoals elke eerste donderdag van de maand de Reuma Inloop in De Boekenberg, Markt 40 in Spijkenisse. Iedereen die informatie wil over reuma, artrose en fybromyalgie en/of de activiteiten van de Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse (waaronder hydrotherapie bij de Zuidwester en zaaloefentherapie / hydrotherapie en andere vormen van bewegen bij Delta Sportcentrum) is welkom van 13.30 tot 15.30 uur. Mensen hoeven geen afspraak te maken, maar kunnen hun vragen combineren met een bezoek aan de bibliotheek.

Janneke de Bijl in de Stoep

Spijkenisse - Op dinsdag 30 april staat Janneke de Bijl met haar cabaretvoorstelling 'Zonder zin kan het ook' in Theater de Stoep. Het leven is onzinnig en ingewikkeld, althans, als je het aan Janneke de Bijl vraagt. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels haar eigen manieren gevonden om daarmee te dealen. Die manieren werken zelden, maar wil ze het publiek desondanks niet onthouden.

In haar debuutvoorstelling 'Zonder zin kan het ook' is Janneke niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar futloze omgeving en de hele zelfhulpcultuur. In Theater de Stoep kunnen bezoekers nú de try-out van deze cynische voorstelling zien. Prijs: €16,45 (inclusief consumptie en garderobe). Aanvang: 20:30 uur. Kaarten via www.theaterdestoep.nl of bel naar telefoonnummer 0181-652222.

Shopbox

Meer berichten