Kort nieuws

Workshop schaduw schilderen

Spijkenisse - Mooi dat zonlicht in mei, maar hoe breng je zon en schaduwen in een schilderij? Donderdagavond 16 mei geeft Bram van Baalen een workshop zon en schaduw schilderen in zijn Studio&Galerie, Voorstraat 61A in Spijkenisse. Neem foto's mee in print of op mobiel van zon en schaduw. De workshop begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kosten: 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie en glaasje fris of wijn inbegrepen. Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

Big Muffin in Bar Spot

Spijkenisse - De rhythm bluesformatie Big Muffin The Fab 3 treedt op zondag 19 mei op in Bar Spot, Voorstraat 19 in Spijkenisse. De deur gaat open om 15.00 uur Aanvang is om 17.00 uur Entree is gratis.

Big Muffin and the Fab 3 komen uit de regio Rotterdam en hebben veel gespeeld op podia zowel binnen en buitenland. RonBIG Mde Beus (zang/gitaar), PeterThe Mastervan der Stelt(gitaar/zang), FransFrenzie Bassde Jong (Bas/zang) en PaulStickyHeyne (drums). Geinspireerd door grootheden zoals Robben ford, ZZ Top, Gov't Mule, Ronnie Earl, Albert King en nog vele anderen,met uitstappen naar de soul, jazz, rock en funk. Een rete strakke ritme sectie in combinatie met vlammend gitaarwerk en doorleefde zang isde formule voor een absolute Big Muffin the Fab 3 sound. Voor meer informatie over Big Muffin kijk op de website: https://www.bigmuffinandthefab3.nl.

Inwoner Heenvliet wint 10.000 euro

Heenvliet - Een grote verrassing voor een BankGiro Loterij-deelneemster uit Heenvliet. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws. De winnares vertelt enthousiast: "Ik kon het eerst niet geloven. Ik speel al heel lang mee en nu win ik zo'n grote prijs! Ik neem in ieder geval mijn kleindochter mee op een mooie vakantie in Spanje." De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij 1 miljoen euro.

Shopbox

Meer berichten