Lee Towers en Ger Vos zijn behalve collega's ook goede vrienden die elkaar alle geluk gunnen. Ze komen elkaar regelmatig tegen in de theaters tijdens elkaars optredens. Foto: Joop van der Hor
Lee Towers en Ger Vos zijn behalve collega's ook goede vrienden die elkaar alle geluk gunnen. Ze komen elkaar regelmatig tegen in de theaters tijdens elkaars optredens. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Ger Vos staat binnenkort weer in theater De Stoep

NISSEWAARD- Vrijdagavond 10 mei is het feest in theater De Stoep. Zanger Ger Vos zingt die avond bekende en minder bekende evergreens in de nu al reeds nagenoeg uitverkochte grote zaal. Wie snel is kan de laatste kaarten bestellen.

Na inmiddels 7 uitverkochte optredens in het Nieuwe Luxor is het nu de tweede keer dat de in Brielle woonachtige goudgelokte zanger in een vol theater De Stoep optreedt. Wie nog niet weet wie Ger Vos is, hoeft zich niet te schamen. De verrassing is des te groter als je een optreden van hem bijwoont zoals vorig jaar Ton Ros deed nadat zijn dochter de griep kreeg en hijzelf maar naar de Stoep toog om een hem onbekende zanger te zien. 'Wat heb ik genoten van Ger en hij komt 10 mei weer naar De Stoep, een echte happening. Ik kijk er nu al naar uit'. Ger Vos, bekend van Deurne tot Dubai, is voor zijn concert op 25 november in het Nieuwe Luxor weer de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics. Maar eerst zijn er optredens op de ss Rotterdam op zondagmiddag 26 mei en theater De Man in Oostvoorne op 26 juni. Meer informatie en voor reserveren; annemieke@gervos.com of tijdens kantooruren via 06-51642135.

Shopbox

Meer berichten