Van der Ent Top Movers verlengt sponsorcontract EN incl. een vlak op de vrachtwagen van de Voedselbank Spijkenisse
Van der Ent Top Movers verlengt sponsorcontract EN incl. een vlak op de vrachtwagen van de Voedselbank Spijkenisse

Nieuws van de Voedselbank

Ook in 2019 blijft Van der Ent Top Movers sponsor van de Voedselbank Spijkenisse e.o. De Voedselbank mag weer een jaar lang de koel/vrieswagen op het afgesloten terrein van Van der Ent parkeren, waarmee parkeerkosten worden voorkomen.

Ook neemt Van der Ent weer een belangrijk deel van de brandstofkosten van de vrachtwagen voor zijn rekening. Daarnaast werden een gebruikte pompwagen en een steekwagen ter beschikking gesteld. Bij vertrek mocht de delegatie bovendien nog twee dozen printerpapier en twee rollen sealfolie meenemen. De Voedselbank dankt Van der Ent Top Movers voor hun doorgaande sponsoring en hoopt dat ook andere bedrijven, instellingen en particuliere initiatieven aan gaan haken met sponsoring in geld of natura. Kijk voor meer info op http://voedselbankspijkenisse.nl/ en op https://www.facebook.com/VoedselbankSpijkenisse/.

Naast het rondkrijgen van de exploitatie heeft Voedselbank Spijkenisse e.o. een wensenlijst opgesteld van magazijnmiddelen. Sommige middelen zijn al 25 jaar oud en toe aan vervanging. Geen overbodige luxe, maar om beter, sneller en vooral veiliger te kunnen werken. Vaak zijn dit soort magazijnmiddelen zelfs verplicht om in goede staat in huis te hebben. Voedselbank Spijkenisse e.o. vraagt aan bedrijven, verenigingen, instanties en particulieren of zij willen helpen met het beschikbaar stellen van deze middelen. Wellicht hebben zij iets in onbruik staan en willen ze dit doneren? Of wellicht willen zij een financiële bijdrage leveren waarmee de Voedselbank Spijkenisse e.o. deze middelen kan aankopen? Alle hulp is meer dan welkom !!!

Voor specifieke vragen kan contact worden opgenomen met Anco Bonninga, coördinator Voedselbank Spijkenisse e.o., via 06-18140349 of vbspijkenisse@hotmail.com.

Wat de Voedselbank nog kan gebruiken: elektrische stapelaar, elektrische palletwagen, hand palletwagens, steekwagens, verpakkingsmateriaal, wikkelfolie; om pallets te wikkelen, wikkeltouw; om pallets te omsnoeren, handschoenen; van goede kwaliteit en pasvorm, afbreekmessen; van stevige kwaliteit. kopieerpapier en toners; voor de printers, whiteboards en whiteboard stiften.

Kijk voor de details van het wensenlijstje op: http://voedselbankspijkenisse.nl/wensenlijst/.

Shopbox

Meer berichten