Wijkrestaurant Akkers op zoek naar helpende handen

Spijkenisse - Het enthousiaste en leuke vrijwilligersteam van het wijkrestaurant in de Akkers is op zoek naar versterking. Wat doe je als vrijwilliger van het wijkrestaurant? Op dit moment zijn we op zoek naar versterking van het team in het restaurant. 

"Wat vragen wij van je? Dat je elke woensdagmiddag vanaf 15:00 tot 20:30 uur beschikbaar bent. Dat je gewend bent om in een team te werken en rekening houdt met de andere teamleden. Dat je zelfstandig kunt werken en ook een taak in de organisatie van het wijkrestaurant voor je rekening wilt nemen. Dat je leuk vindt om de keukenploeg te ondersteunen en beschikt over creativiteit.  Daarnaast ben je stressbestendig en geduldig.
Wat bieden wij je? Je bent onderdeel van een enthousiast en gezellig team dat professioneel begeleid wordt door een medewerker van de SWO. Je draait mee in een goedlopend wijkrestaurant met zeer tevreden gasten die wekelijks komen eten. Een heleboel zelfstandigheid in het nemen van beslissingen over het wijkrestaurant. 
Kortom ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie? Waarin je een heleboel van je zelf kwijt kunt neem dan contact op met het onderstaand telefoonnummer voor een kennismakingsgesprek (0181) 695 255."
Het wijkrestaurant is een initiatief van Spijkenisse Zuid-West

Shopbox

Meer berichten