Archieffoto Schoolkorfbaltoernooi. Foto: Karin Groeneveld
Archieffoto Schoolkorfbaltoernooi. Foto: Karin Groeneveld (Foto: Karin Groeneveld)

Schoolkorfbaltoernooi barst los in sportpark De Brug

Inmiddels 14 basisscholen strijden op woensdagmiddag 22 mei om de eer met in totaal 96 teams tijdens het 56ste schoolkorfbaltoernooi, georganiseerd door Korfbalvereniging Olympia.

Spijkenisse - Deelnemers dit jaar zijn de basisscholen De Rank (Lisstraat en Oranjestraat), Het Baken, Jan Campert, De Hoeksteen, Mgr. Bekkers, Marimba, De Vuurvogel, De Maasoever, De Duif en Vogelenzang, de Bron, AMG Schmidt en Montessorischool. Op 22 mei barst het dus echt los op het Atletiekpad 5 (Sportpark De Brug) in Spijkenisse. "Dan begint het toernooi om 13.30 uur en na 220 wedstrijdjes weten we welke teams in 5 verschillende poules er met de bekers naar school gaan. Rond 19.30 uur zijn de finale wedstrijden."

Met alle vrijwilligers zal het weer een fantastische dag worden. De organisatie raadt bezoekers aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Bezoekers die toch met de auto komen, worden verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Meer informatie is te verkrijgen via Karin Groeneveld, e-mailadres: schoolkorfbal@olympia-spijkenisse.nl.

Shopbox

Meer berichten