Kort nieuws

Training los schulden op

Spijkenisse - Zorgverzekeringslijn geeft gratis trainingen door het hele land over het voorkomen en oplossen van zorgverzekeringsschulden. Zij leggen uit hoe de wetgeving in elkaar zit en welke rechten en plichten mensen hebben. Inclusief praktische handvatten. De training is voor iedereen en vindt binnenkort plaats in Bibliotheek de Boekenberg. Na de training weet je o.a. hoe het incassoprotocol van zorgverzekeraars werkt, wat de laatste wijzigingen in de regelingen zijn en hoe je zorgverzekeringsschulden kunt voorkomen. En nog veel meer. De training vindt plaats op dinsdag 28 mei van 10.30-12.00 uur in De Boekenberg. Deelname is gratis, wel even aanmelden via www.vrijwilligersacademienissewaard.nl.

Handjes gezocht

Spijkenisse - Het enthousiaste en leuke vrijwilligersteam van het wijkrestaurant in de Akkers is op zoek naar versterking. Wat doe je als vrijwilliger van het wijkrestaurant? Op dit moment is het wijkrestaurant op zoek naar versterking van het team in het restaurant. Elke woensdagmiddag vanaf 15.00 tot 20.30 uur beschikbaarheid. Vrijwilligers moeten gewend zijn om in een team te werken en rekening houden met de andere teamleden. "Ook fijn als de vrijwilliger zelfstandig kan werken en ook een taak in de organisatie van het wijkrestaurant voor de rekening kan nemen. Interesse? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek (0181) 695 255." Het wijkrestaurant is een initiatief van Spijkenisse Zuid-West.

Opening R-BRUSH EXPO

Spijkenisse - Op zaterdag 11 mei werd om 16.00 uur de expositie R-BRUSH EXPO van Ronald Bagijn in Studio Galerie Bram van Baalen Schilderijen, Voorstraat 61A in Spijkenisse geopend. Roel van Deursen nam een kijkje, zie zijn videoverslag op www.debotlek.nl. R-BRUSH EXPO is een compilatie van het werk van kunstenaar Ronald Bagijn, waarbij een aantal prints van muurschilderingen te zien zijn. Ook zijn er originele airbrush schilderingen te bewonderen op hout, doek en een motorkap. Speciaal voor deze expositie is er een drieluik gecreëerd waar Ronald Bagijn een inzage geeft in de veranderingen van materialen en technieken door de jaren heen.

Shopbox

Meer berichten