De glijbaan bij zwembad 't Molengors. Foto: PR
De glijbaan bij zwembad 't Molengors. Foto: PR

't Molengors langer open voor ouders

Tot aan de zomervakantie is zwembad 't Molengors in Zuidland op maandag, woensdag en vrijdag langer open voor banenzwemmers. Zij kunnen er op die dagen van 7.00 tot 9.15 uur terecht, in plaats van tot 8.30 uur.

Zuidland - Deze verlenging van de openingstijden is vooral erg prettig voor ouders met schoolgaande kinderen. Zij kunnen vaak niet vóór 8.30 uur zwemmen, omdat de kinderen dan nog thuis zijn. Vanaf 8.30 uur, als het kroost eenmaal op school zit, hebben ze hun handen vrij. Maar ook trouwe banenzwemmers profiteren van de verlenging. Zij kunnen langer in het zwembad terecht of later beginnen.
De verlenging van de openingstijden in de ochtend duurt tot en met vrijdag 19 juli, als de zomervakantie begint. Let op: het gaat om de maandag, de woensdag en de vrijdag, en het is alleen bedoeld voor banenzwemmers. Op de vrijdag na Hemelvaart en op Tweede Pinksterdag is er geen verlengd banenzwemmen. Het zwembad is te vinden aan de Molendijk 21a.

Meer informatie over het zwembad, en over de openingstijden in de middag en in het weekend, staat op www.zwembadmolengors.nl.

Shopbox

Meer berichten