Film en meer in de Boekenberg

Spijkenisse - Bibliotheek De Boekenberg is meer dan een bibliotheek! Het programma staat bol van activiteiten. Voor ieder wat wils. Elke maand is er het Mamacafé voor jonge ouders of bijna ouders. En in de bioscoopzaal draaien topfilms. Zoals de animatiefilm Loving Vincent over de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh. En de veelbesproken drama-/romantische film A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga. Die moet je gezien hebben!

Mamacafé

Bibliotheek de Boekenberg organiseert maandelijks samen met Verloskundigenpraktijk de Linde, SKS Alles Kids en Centrum voor Jeugd en Gezin het Mamacafé. Voor (bijna) moeders en vaders met kind(eren) van 0 tot 4 jaar. Over (borst-)voeding, opvoeden, ontwikkeling van je kind, maar ook over de prijs van luiers of wat er op de televisie was. Kom gezellig met je baby of peuter langs! Aanmelden is niet nodig.
Di 28 mei | 10.00-12.00 uur | gratis.

Film Loving Vincent

Als eerste compleet geschilderde animatiefilm ter wereld duikt de film Loving Vincent in het leven en de controversiële dood van Van Gogh. De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk. Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde wordt het verhaal verteld. Wo 29 mei | 19.30-21.30 uur | €5,- p.p.

Film A Star Is Born

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.
Wo 5 juni | 19:30 tot 21:30 uur | €5,- p.p.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten