Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse.
Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse.

Hoeveel boeken telt de Boekenberg?

Wat maakt De Boekenberg zo duurzaam? Waarom won het gebouw al diverse prijzen? Ben je ook benieuwd naar het antwoord op deze vragen en andere technische fun facts? Kom alles te weten over het iconische gebouw tijdens de gratis rondleiding!

Nissewaard - En er is nog meer te doen bij De Boekenberg. Op het Marktplein zijn er allerlei kinderactiviteiten tijdens de nationale Buitenspeeldag. Voor peuters is er de Peuterbios en startende ondernemers kunnen met vragen terecht bij de Startup Academy Meetup.

Peuterbios Maya de Bij (AL)
Voor alle peuters is er de Peuterbios! Tijdens de voorstelling blijft het licht zachtjes branden en het geluid staat iets zachter. De film duurt korter of bestaat uit meerdere verhaaltjes. Op dinsdag 11 juni kijk je naar Maya de Bij, Koningin voor een dag.
Di 11 juni | 10:30 tot 12:30 uur | €3,- p.p.
Rondleiding door de Boekenberg
We ontvangen maandelijks vele groepen uit het buitenland die meer over De Boekenberg willen weten. Wil je zelf ook meer weten over dit iconische gebouw in Spijkenisse; volg dan een rondleiding!
Vrij 14 juni | 14:00 tot 15:00 uur | gratis, wel aanmelden

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten