Lichte klassieke muziek bij Alzheimer Café

Op 18 juni is er weer een Alzheimer Café. Klassieke muziekkenner Ron Reyngoud zal ons laten genieten van lichte klassieke muziek. Dit doet hij op een toegankelijke wijze waardoor het voor ieder begrijpelijk wordt en aangenaam is om naar te luisteren. Met zijn onuitputtelijke kennis zal hij tevens over de achtergronden van het muziekstuk vertellen.

Spijkenisse - De ervaring leert dat hij bij zijn activiteit Cd'tjes en Weetjes bij de SWO zeer veel bezoekers weet te inspireren. Het resultaat zal zijn dat je merkt dat je meer van klassieke muziek houdt dan je aanvankelijk dacht.
Verder is het Alzheimer Café in de zomermaanden juli en augustus gesloten. Op 17 september is weer een Alzheimer Café Spijkenisse. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft. Locatie is de ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Shopbox

Meer berichten