Doe ook mee met de gratis yoga-les op het grasveld naast de Spijkenisserbrug op Wereld Yoga Dag, vrijdagavond 21 juni van 19.00-20.15 uur. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door NJOYoga
Doe ook mee met de gratis yoga-les op het grasveld naast de Spijkenisserbrug op Wereld Yoga Dag, vrijdagavond 21 juni van 19.00-20.15 uur. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door NJOYoga (Foto: Marguérite Durenkamp-Croin)

Gratis yoga aan de Maas

21 Juni is door de Verenigde Naties in 2015 uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er op deze datum diverse yoga-events. NJOYoga uit Spijkenisse organiseert vrijdagavond 21 juni van 19.00 tot 20.15 uur een gratis yogales op het grasveld naast hun yoga-school. Met uitzicht op de Maas wordt een combinatie van yoga-stijlen gegeven, zoals Kundalini-, power- en ontspanningsyoga.

door Yvonne Schults

Spijkenisse - Docenten Marguérite Durenkamp-Croin, Anja Gronsveld en Brigitte van der Hoek van NJOYoga duimen voor mooi weer tijdens dit evenement. Bij regen verplaatst het evenement naar binnen, dus het gaat altijd door. Marguérite: "Wij hopen dat onze eigen cursisten maar vooral ook veel andere geïnteresseerden meedoen om kennis te maken met de verschillende soorten yoga. Iedereen is van harte welkom, dus wil je meedoen, kom gezellig langs en neem indien mogelijk je eigen yogamatje mee". Adres: Fitnesspad 1, Spijkenisse. Yoga stamt uit India en is een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. In Nederland doen mensen vooral aan yoga om te ontspannen, hun houding en ademhaling te verbeteren en gezond te blijven.

Shopbox

Meer berichten