Foto:

Poolcentrum KEUS nieuw in Spijkenisse

Het oude Snookercentrum Spijkenisse bestaat niet meer. Deze horecagelegenheid is vanaf heden van eigenaar veranderd. Ron Klein, een oude bekende in de horeca van Spijkenisse is weer terug in Spijkenisse. Na 12 jaar weg te zijn geweest, is Ron weer terug op zijn oude nest.

Spijkenisse - In de periode van 1995 t/m 2007 was hij ook al eigenaar van dit bedrijf. "We moesten helaas de naam veranderen", aldus Klein. "Er was zoveel negatieve publiciteit over het Snookercentrum dat we genoodzaakt waren om de naam te veranderen. Poolcentrum "KEUS " is het geworden. We zijn op deze naam gekomen, omdat er in het poolcentrum veel te doen is (en natuurlijk door de keus die men gebruikt om te poolen). Zo bevinden er zich 14 pooltafels, 3 snookertafels en 4 libre biljarts. Ook beschikt het over 10 dartbanen, die een opknapbeurt hebben gehad.

"Verder heeft ook het cafégedeelte een werkelijke metamorfose ondergaan. Je kent de zaak niet meer terug. Zo erg is het veranderd. De mensen moeten echt een keer komen kijken. Momenteel zijn we bezig om de zaal op te knappen. Nieuwe vloerbedekking en het vernieuwen van de tafels staat in de planning van laatste week van juli en de eerste week van augustus. Deze werkzaamheden worden voor openingstijd gedaan, zodat de zaak open kan blijven en niemand er last van heeft. Op 16 juni organiseren we een openingstoernooi darten. Hiermee hopen we een goede indruk achter te laten bij de darters en een mogelijkheid te krijgen om diverse nieuwe dartteams te verwelkomen, volgend seizoen in Poolcentrum " KEUS". Ook zijn we ons best aan het doen om leden te werven, die in een pool- , snooker- of biljartteam willen spelen."

Meer informatie is te verkrijgen via het telefoonnummer 0181641622.

Poolcentrum " KEUS " is gevestigd op: Vlinderveen 217, 3205 EB in Spijkenisse. Poolcentrum " KEUS " is elke dag geopend vanaf 1400 tot 2400 uur. Vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur

Shopbox

Meer berichten