Kort nieuws

Gospelkoor Crossroads
10 jaar

Spijkenisse - Gospelkoor Crossroads nodigt iedereene uit om het 10 jarig bestaan mee te vieren tijdens de jubileumdienst op zondag 7 juli om 10.00 uur in de Kern, Eikenlaan 2, Spijkenisse. "Tien jaar geleden kwamen we bij elkaar met een groep mensen die graag zingen. Na een tijdelijke dirigent, vonden we al snel een vaste dirigent die nu nog steeds voor ons koor staat. Ook zijn we uitgebreid met een muzikaal combo en een heleboel techniek. Van niets naar veel, maar vooral om samen te zingen en te musiceren en op deze wijze de boodschap van God uit te dragen. Deze zondag in een kerkdienst, maar ook hebben we dit al een keer mogen doen tijdens het Spijkenisse festival. Eind dit jaar werken we al voor de vijfde keer mee aan The Sound of Christmas, dit in theater de Stoep, vorig jaar was dat een groot succes."

Lichte klassieke bij Alzheimer Café

Spijkenisse - Op 18 juni is er weer een Alzheimer Café. Klassieke muziekkenner Ron Reyngoud zal ons laten genieten van lichte klassieke muziek. Dit doet hij op een toegankelijke wijze waardoor het voor ieder begrijpelijk wordt en aangenaam is om naar te luisteren. Met zijn onuitputtelijke kennis zal hij tevens over de achtergronden van het muziekstuk vertellen. De ervaring leert dat hij bij zijn activiteit Cd'tjes en Weetjes bij de SWO zeer veel bezoekers weet te inspireren. Het resultaat zal zijn dat je merkt dat je meer van klassieke muziek houdt dan je aanvankelijk dacht.
Verder is het Alzheimer Café in de zomermaanden juli en augustus gesloten. Op 17 september is weer een Alzheimer Café Spijkenisse. Locatie is de ontmoetingsruimte Mei, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Ingezonden brief: roltrap

"De roltrap naar boven van parkeergarage Spijkenisse winkelhart/stadhuis is al geruime tijd, inmiddels langer dan een maand buiten werking. Dit zorgt voor veel ongemak voor minder goed lopende mensen. Herhaaldelijk is dit gemeld helaas zonder resultaat."

PC Destombes, Spijkenisse

Shopbox

Meer berichten