Foto:

Workshop schilderen in de middeleeuwen

Centrum voor de Kunsten Spijkenisse organiseert de komende maanden zomerworkshops op een bijzondere locatie: ruïne Ravesteyn op het gelijknamige landgoed in Heenvliet. De eerste workshop is op zaterdag 29 juni van 14.00 tot 16.00 uur aan de Korte Welleweg 1 aldaar.

Nissewaard - Tijdens deze workshop 'schilderen in de middeleeuwen' gaan deelnemers zelf aan de slag met een thema naar aanleiding van de middeleeuwen, de tijd van de grote veranderingen. Veel bekende gebouwen uit de middeleeuwen bepalen nog steeds het straatbeeld van onze grote en kleine steden. Uitgangspunt voor het schilderij zijn de glas-in-lood ramen van de grote kathedralen uit de middeleeuwen. In deze workshop schilderen de deelnemers verhaal in frisse tinten op echt schilderdoek.

Wil je hier graag bij zijn? Schrijf je dan snel in via www.cvdks.nl. Deelname is gratis, exclusief entree tot het landgoed (volwassenen: € 6, kinderen t/m 12 jaar: € 2). Aanmelden is verplicht; er is ruimte voor maximaal 15 personen.

Meer informatie? Bel Centrum voor de Kunsten Spijkenisse op 0181-652250 of stel je vraag via Facebook.com/cvdkspijkenisse.

Shopbox

Meer berichten