Gezellige avond in Bernissesteyn

De afdeling VPR van Alzheimer Nederland organiseert een gezellige avond in de zaal van Careyn Bernissesteyn in Zuidland op dinsdag 9 juli.

Zuidland - "Dankzij een gulle donatie kunnen wij deze avond aanbieden aan mensen met dementie en hun partner/mantelzorger. Speciaal voor deze avond hebben wij Cabaretgroep Het Draait Om Mensen Nietwaar uitgenodigd. Zij brengen een voorstelling met liedjes, gedichten en korte sketches. Soms hilarisch, soms gevoelig en confronterend. Tijdens de voorstelling wordt ook regelmatig een beroep gedaan op het publiek om actief mee te zingen. Ter afsluiting van dit gezellige evenement bieden wij de gasten een hapje en een drankje aan.

De voorstelling wordt gegeven in de zaal van Careyn Bernisssesteyn in Zuidland. De deuren van de zaal gaan om 18.30 uur open. De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De toegang is gratis, maar het is wel noodzakelijk om kaartjes te reserveren. Dat kunt u doen bij de receptie van Careyn Bernissesteyn. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 8.30 - 13.00 uur op telefoonnummer 0181-465500. Het adres van Bernissesteyn is Driesprong 1, 3214 DA Zuidland."

Wacht niet te lang met kaartjes reserveren, want: vol is vol.

Shopbox

Meer berichten