Monitor je eigen groeiplan met training 'Growpad'

Nissewaard - De Uitvoeringbrigade houdt op woensdag 26 juni een training over Growpad, speciaal voor vrijwilligers, professionals en bewoners in Nissewaard. Growpad is het instrument dat bewoners en coaches ondersteunt bij het maken en monitoren van het eigen groeiplan. Growpad maakt het pad van groei inzichtelijk, toegankelijk en leuk.

De methode die de basis vormt voor Growpad is gebaseerd op gedragswetenschappelijke inzichten die bewoners het perspectief biedt op een duurzame verbetering van hun situatie vanuit een positieve inslag.

De Uitvoeringsbrigade heeft als doel om mensen (bv met een achterstand) te laten groeien. Voor meer informatie zie www.uitvoeringsbrigade.nl. Ben jij een vrijwilliger of professional die anderen helpt een stap vooruit te zetten en zou je het fijn vinden om meer tools in handen te hebben?

Of ben je een inwoner van Nissewaard en is persoonlijke groei jouw motto? Dan is deze training wat voor jou! De training is op 26 juni van 9.30-12.00 uur (voor bewoners) en 13.00-15.30 (vrijwilligers en professionals) bij de gemeente Nissewaard (Plein Werk & Inkomen), Spijkenisse, aanmelden via e-mailadres: maaike@uitvoeringsbrigade.nl.

Shopbox

Meer berichten