Informatie over opvoeden

Voor bijna of prille ouders met kinderen tot 4 jaar vindt er in De Boekenberg weer een Mamacafé plaats. Waarin thema’s worden besproken als (borst-)voeding, opvoeden, de ontwikkeling van je kind en nog veel meer. En heb je soms een klacht neergelegd bij de gemeente en ben je niet tevreden over de behandeling hiervan? De Gemeentelijke ombudsman helpt!

Mamacafé

Bibliotheek de Boekenberg organiseert samen met Verloskundigenpraktijk de Linde en SKS Alles Kids een gratis Mamacafé. Iedere vierde dinsdag van de maand kunnen (bijna) moeders en vaders met kind(eren) tot 4 jaar aanschuiven op het terras van Bibliotheek de Boekenberg. Er worden tal van onderwerpen besproken zoals (borst-)voeding, opvoeden, ontwikkeling van je kind en nog meer. Elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen staan centraal. Onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers erbij. Kom gezellig met je baby of peuter langs!
Di 25 juni | 10:00-12:00 uur | gratis, aanmelden niet nodig

Ombudsman

Ben je niet tevreden over de manier waarop de gemeente jouw klacht heeft behandeld, leg deze dan voor! De ombudsman onderzoekt en beoordeelt en is daarbij onafhankelijk.

Wo 26 juni | 09:00-10:00 uur | gratis, aanmelden niet nodig

VakantieBieb-app

De hele zomer is er weer de gratis VakantieBieb-app. Hierop staan gratis e-books voor iedereen.

1 juni t/m 31 augustus | kijk op www.onlinebibliotheek.nl/vakantiebieb | gratis

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten