Filiaalmanager Jan Blaak en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Filiaalmanager Jan Blaak en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Jumbo in Spijkenisse in 't nieuw

Jumbo verwelkomt op woensdag 17 juli haar klanten tijdens feestelijke heropening. De Jumbo winkel in het winkelcentrum Groenewoud in Spijkenisse krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook komt er een Pick Up Point. De winkel sluit op zaterdag 29 juni om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 17 juli kunnen inwoners van Spijkenisse en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Spijkenisse - Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan op woensdag 17 juli en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 21 juli). Filiaalmanager Jan Blaak vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte."

In de nieuwe winkel, die al sinds de bouw van het winkelcentrum in 2006 in handen van Jumbo is, is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Nieuw: Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan Vlinderveen 436 en aan de Hadewychplaats 32 in Spijkenisse.

Shopbox

Meer berichten