Kort nieuws

Familie summerparty

Spijkenisse - De zomervakantie start bij het Rivierabad met een tof familiefeest. Op zaterdag 20 juli zijn er van 13.00 tot 17.00 uur twee djs, glijbaan, wildwaterbaan, stormbaan in het wedstrijdbad, air trampoline, en een zomers buitenterrein! Verder is er zomerse muziek, aankleding, hapjes en drankjes en waterijsjes en slushpuppie voor 1 euro! Kosten voor de summerparty zijn de gewone tarieven voor het vrijzwemmen.

'Dansen doe je samen' in Heenvliet

Heenvliet - Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) organiseert de komende maanden zomerworkshops op een bijzondere locatie: ruïne Ravesteyn in Heenvliet. De tweede workshop is op zaterdag 20 juli van 14.00 tot 16.00 uur aan de Korte Welleweg 1. De workshop is voor volwassenen. Dansen wordt na de middeleeuwen een wereldse aangelegenheid. Iedereen leerde thuis en in de dorpsgemeenschap dansen. Naast de boerenbruiloft-dans en andere folkloristische dansen ontstond aan het hof een verfijnde dans met 'beschaafdere' bewegingen, passend in de etiquette van de adellijke dames en heren. Onder deskundige begeleiding ontdek je vandaag hoeveel plezier je kunt beleven aan samen dansen. Misschien dat we oude gewoontes doen herleven?

Meedoen

Wil je hier graag bij zijn? Schrijf je dan snel in via www.cvdks.nl. Deelname is gratis, exclusief entree tot het landgoed (volwassenen: € 6, kinderen t/m 12 jaar: € 2). Aanmelden is verplicht; er is ruimte voor maximaal 15 personen. Meer informatie? Bel Centrum voor de Kunsten Spijkenisse op 0181-652250 of stel je vraag via Facebook.com/cvdkspijkenisse.

Kinderkookcafé

Nissewaard - In Café Zinnig gaan kinderen aan de slag met het maken van creatieve recepten. Koekjes, taartjes, cocktails, traktaties en andere lekkernijen worden onder leiding van onze kok in een handomdraai gemaakt. Natuurlijk mogen de kinderen dit lekkers meenemen naar huis. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 17 juli van 14.30 tot 15.30 uur en kost € 2,- per persoon. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten