Kinderraad Shell 2018.
Kinderraad Shell 2018. (Foto: Ernst Bode)

Ben jij gek op techniek?

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden! Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Albrandswaard en Pernis. Kinderen die dit leuk lijken, kunnen zich aanmelden voor de Kinderraad 2019-2020.

Spijkenisse - De deelnemers die worden gekozen krijgen in de periode van september tot en met maart 2020 op zeven woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid.

Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook gaan de deelnemers naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijgt de raad een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken de kinderen van de kinderraad samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Wil je een plaats in deze Kinderraad en zit je dit jaar in groep 6, 7 of 8? Stuur dan voor 12 september een mail naar het e-mailadres: harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie waarom je mee wilt doen.

Foto: Kinderraad 2018, Ernst Bode.

Shopbox

Meer berichten