De meiden van The Big Bang, gecoacht door Kimberly Pikeur, kunnen niet wachten om af te reizen met de gedoneerde koffers. Foto: Edpa Photo
De meiden van The Big Bang, gecoacht door Kimberly Pikeur, kunnen niet wachten om af te reizen met de gedoneerde koffers. Foto: Edpa Photo (Foto: Edpa Photo)

Jumbo doneert koffers aan The Big Bang voor WK

Het streetdanceteam The Big Bang van Dansstudio KP uit Spijkenisse kregen afgelopen zaterdag van supermarkt Jumbo een wel heel leuke verrassing.

Spijkenisse - De 16 meiden, in de leeftijd van 10 -18 jaar, van Big Bang zullen in augustus afreizen naar Blackpool in Engeland om mee te doen met het WK streetdance. Om hun teambuilding te vergroten, had Party & Bowlingcentrum Spijkenisse hen afgelopen zaterdagavond uitgenodigd om te gaan bowlen. Maar er stond de meiden nog een andere verrassing te wachten. Namens Jumbo-filialen: Vlinderveen, Groenewoud en Maaswijk, overhandigden twee Jumbo-medewerkers 16 koffers voor de reis. Robert van der Zwan, Jumbo-medewerker en trotse vader van deelneemster Charissa(13) kreeg door de kofferactie, waarbij klanten door aankopen van boodschappen koffers bij elkaar kunnen sparen, een goed idee. Hij vroeg de leiding van Jumbo of ze 16 koffers wilde doneren. Uiteraard vond men dat bij Jumbo Spijkenisse een geweldig initiatief om de meiden op deze manier te steunen. De deelneemsters zijn er blij mee en kunnen niet wachten om de koffers te pakken en af te reizen naar het WK dat plaatsvindt van 21-26 augustus.

Shopbox

Meer berichten