Terugblik en zomerstop

Vlak voor de zomervakantie kijken we terug op een geslaagde start van de vrijwilligersacademie met een gevarieerd trainingsaanbod. Nu is een rustige periode aangebroken en is er een zomerstop. Maar nieuwe trainingen en bijeenkomsten voor het najaar staan al online. Meld je dus gerust aan.

Terugblik
Stichting MEE verzorgde een cursus Timemanagement en Gebarentaal. Taalhuis Nissewaard hielp vrijwilligers met het begrijpen van cultuurverschillen. Pameijer Plus zette in op persoonlijke ontwikkeling met diverse trainingen. Vanuit de Boekenberg werden vrijwilligers met cursussen wegwijs gemaakt in de digitale wereld. En het team combinatiefunctionarissen van Gemeente Nissewaard dook samen met vrijwilligers uit het verenigingsleven in onderwerpen als sponsoring.

Zomerstop
Het Informatiepunt Vrijwilligers in De Boekenberg houdt van zondag 21 juli t/m maandag 26 augustus een zomerstop. In de maanden juli en augustus worden er ook geen trainingen aangeboden via de Vrijwilligers Academie Nissewaard. Vanaf september kun je weer bij ons terecht voor een gloednieuw trainingsaanbod. We hopen je dan (weer) te zien! Het nieuwe aanbod staat al op de website en aanmelden is al mogelijk via www.vrijwilligersacademienissewaard.nl.

Shopbox

Meer berichten