Kinderen die koken
Kinderen die koken (Foto: Boekenberg)

Zomers programma in De Boekenberg!

De zomervakantie breekt aan en dat betekent veel activiteiten in De Boekenberg. Bekijk het aanbod voor de komende weken hieronder. Daarnaast heb je tijdens de vakantie alle tijd om een goed boek te lezen. Of je nu houdt van spannende boeken of fantasieverhalen; je vindt de allernieuwste boeken in
De Boekenberg of online in de gratis VakantieBieb-app. Inclusief de kinderboeken die zijn verkozen tot winnaars door de Nederlandse Kinderjury 2019.

Kinderkookcafé (6+)
In Café Zinnig gaan kinderen aan de slag met het maken van creatieve recepten. Koekjes, taartjes, cocktails, traktaties en andere lekkernijen worden onder leiding van onze kok in een handomdraai gemaakt. Natuurlijk mogen de kinderen dit lekkers meenemen naar huis.
Wo 17 juli | 14.30 – 15.30 uur | € 2,- p.p.

Spreekuur The Perfect Day
Weddingplanner / ceremoniemeester Anja Konings van The Perfect Day staat voor je klaar voor een Quick Scan van je draaiboek. Met tips voor een relaxte, ongedwongen trouwdag. Je kunt gewoon langskomen of een afspraak maken op 06-14329682.
Wo 17 juli | 19.00 – 20.30 uur | gratis

Minecraft Monday (10-12 jaar)
Bouw een Romeins Castellum. Keizer Claudius heeft bevolen om een castellum te bouwen om de grens te beschermen tegen de invallen van barbaren. Werk samen en ga aan de slag!
Ma 22 juli | 14.00 – 16.00 uur | € 2,50 voor niet leden, anders gratis (wel aanmelden)

VakantieBieb-app
De hele zomer is er weer de gratis VakantieBieb-app. Hierop staan gratis e-books voor iedereen. Te downloaden t/m 31 augustus, kijk op www.onlinebibliotheek.nl/vakantiebieb

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten