Foto:

Nieuwe modezaak open

Hoewel de modezaak Ashley XL al een poosje geopend is, kwam wethouder Léon Soeterboek afgelopen woensdag in de gezellige winkel even langs met een mooie bos bloemen. De wethouder wilde de jonge onderneemster daarmee van harte steunen met het mooie initiatief in de Kopspijker. De 25-jarige Ashley van het Hoofd is een geboren en getogen Spijkenisser, die al werkzaam was in de horeca en het hotelwezen.

Nissewaard – "Ik heb nog geen ervaring in de modewereld, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden voor een winkel met dameskleding in grote maten," zegt ze heel enthousiast. "Vandaar natuurlijk de naam van de winkel: Ashley XL. Heren zijn ook van harte welkom. Ik heb de koffie en thee al klaar staan bij een gezellige tafel, waar de heren rustig kunnen plaatsnemen."

In de Kopspijker is op dit moment nog veel leegstand, maar daar komt duidelijk verandering in. Zo is de schoenenzaak van Rutte flink uitgebreid. "Maar ook naast mij komt een andere, jonge ondernemer. Binnenkort krijgt hij de sleutel van zijn speciaalzaak. Hij gaat chocolade verkopen en wij wachten natuurlijk, op de komst van de Action. Dan wordt het weer druk in dit stukje van het winkelcentrum," is de vaste overtuiging van de nieuwbakken onderneemster.

Shopbox

Meer berichten