Zelfs ONS raadslid Arno Oomen kan een vuilniswagen bedienen! (Foto: PR)
Zelfs ONS raadslid Arno Oomen kan een vuilniswagen bedienen! (Foto: PR) (Foto: )

ONS raadslid Arno Oomen ging dagje met Reinis mee

Vorige week was het handen uit de mouwen voor ONS raadslid Arno Oomen, want die dag ging hij met verschillende disciplines van de Reinis mee om eens zelf te ervaren wat het vak van vuilnisman in Nissewaard inhoud.

Nissewaard - Met Ed ging hij mee met de veegwagen. De straten en stoepen moeten van Ed blinkend schoon zijn, dus werd er desnoods een beetje extra aandacht aan plekjes gegeven, daarom kreeg hij van diverse inwoners een duim.             

Daarna samen met Raymond naar de storingen van de ondergrondse containers en hielp een handje mee, bij het ophalen van de bijplaatsingen naast de containers. "Onbegrijpelijk" stelt Arno Oomen. "Dat er soms hele huisraden bij een ondergrondse container staan, terwijl het gratis weggebracht kan worden." Ook voor de mannen en vrouwen van Reinis is dat een doorn in het oog, want alle medewerkers hebben een Schoon Nissewaard hoog in het vaandel staan. Na de lunch ging hij mee met de kraan- en trechterwagen, die de ondergrondse containers in de wijken leegt. Arno Oomen is daarover vol lof: "Je merkt dat alle medewerkers van Reinis enorm gepassioneerd zijn om, liefst samen met de inwoners, heel Nissewaard schoon te houden." Hij besluit met: "Alle Nissewaarders helpen daar toch ook aan mee?"

Shopbox

Meer berichten