Kort nieuws

Workshop fotograferen

Nissewaard - SWO organiseert een workshop fotograferen met je mobiel. "We maken de hele dag door foto's met onze telefoons. Maar hoe maak je nu de allerbeste foto? Een goede smartphone foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. Op het knopje drukken kunnen we allemaal, maar de grootste kunst is dat je anders leert kijken naar de omgeving, het object en het licht om je heen."

Dit komt allemaal aan bod in deze workshop. Die wordt gegeven op donderdag 1 augustus van 9.00 tot 13.00 uur in de ontmoetingsruimte Mei. Deelname kost € 8,00 per persoon en iedereen is van harte welkom.

Wanneer je wilt deelnemen geeft dit dan even door aan de SWO. Dat kan telefonisch op nummer (0181) 695 255 of via een mailtje naar activiteiten@swospijkenisse.nl.

Tropische Pubquiz

Nissewaard - De volgende editie van de Club Rood Pubquiz is op donderdag 25 juli. Wat voor weer het ook is: het is zomer en daarom is de PvdA, Club Rood in tropische sferen. Dus zoek je Hawaï-shirt op, je slippers en korte broek. Uiteraard ontbreekt je zonnebril niet!
Wil je ook meedoen met de Pubquiz, met een eigen team of wil je aansluiten bij een ander team? Geef je op bij Dylan Murray via telefoonnummer 0611581063. De kosten zijn 5 euro per persoon. Deelnemers worden met open armen ontvangen op donderdagavond om 19.30 uur bij Murray's in de Spuistraat 2 in Spijkenisse.

Zaalvoetballers gezocht

Zuidland - ZVV Drenkwaard zoekt zaalvoetballers die op competitief- of recreatieniveau willen zaalvoetballen. De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal Drenkwaard in Zuidland. Recreatievoetballers spelen alleen maar thuiswedstrijden.

Competitie voetballers spelen de helft van hun wedstrijden in sporthal Drenkwaard. Heb je interesse neem contact op met de secretaris van ZVV Drenkwaard Marcel van Meggelen via het mobiele telefoonnummer 06-20684687 of stel de vragen door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: zvvdrenkwaard@gmail.com.

Shopbox

Meer berichten