Openingstijden Winkelcentrum Akkerhof

Om het klanten gemakkelijker en duidelijker te maken, heeft Winkelcentrum Akkerhof per 1 augustus 2019 nieuwe collectieve openingstijden. Het zijn tijden dat alle winkeliers op Akkerhof zijn geopend. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan en kun je altijd terecht bij jouw favoriete winkels.

De collectieve openingstijden zijn:

Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

De openingstijden per winkel kunnen afwijken van de collectieve openingstijden van Winkelcentrum Akkerhof. Sommige winkels geven er de voorkeur aan eerder te openen en / of later te sluiten. Op genoemde collectieve openingstijden is iedereen ervan verzekerd dat alle winkels op Akkerhof geopend zijn. De horecavenstertijden zijn dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur.

Happy Thursday
De nieuwe collectieve openingstijden zorgen er ook voor dat donderdag de vaste koopavond is. Op 'Happy Thursday' zijn alle winkels op het winkelcentrum tot 20.00 geopend. Op 'Happy Thursday' kunnen bezoekers vanaf 17.30 speciale koopavond aanbiedingen verwachten, wordt er met regelmaat lekkere hapjes van de winkeliers van Akkerhof rondgedeeld en vinden er tal van lokale optredens plaats. Hou voor meer informatie hierover de Facebookpagina van Akkerhof en / of de schermen in het winkelcentrum in de gaten.

Lokale verenigingen
Vanaf september zullen er op de donderdagavond tal van optredens, presentaties, workshops en open repetities plaatsvinden. Bij goed weer op het buitenplein en bij slechte weersomstandigheden op het binnenplein. Winkelcentrum Akkerhof zoekt lokale verenigingen en stichtingen (Nissewaard) die op de koopavond (tussen 17.30 en 20.00 uur) hun kunsten willen vertonen. Dat kan van dansgroep tot scoutingvereniging zijn en van de turnclub tot aan de plaatselijke fanfare. Als tegenprestatie ontvangen verenigingen / stichtingen een kleine financiële vergoeding inclusief promotie binnen de kanalen van het winkelcentrum. Interesse mail naar info@akkerhof.nl voor meer informatie.

Shopbox

Meer berichten