Kort nieuws

Repair Café Waterland

Nissewaard - Heeft u een kapot huishoudelijk apparaat en verdient dat fijne apparaat nog een kans? Misschien kunnen de mensen van Repair Café Waterland dit apparaat herstellen. Kom langs op maandagmiddag in de oneven weken, de vrijwilligers staan dan klaar tussen 13.00-15.00 uur op het Karperveen 155, Het Poorthuis.

Maandagmiddag 9 september is het weer tijd voor reparaties. Eerst even bellen kan ook via: 06/19802359. Reparaties zijn gratis, voor kapotte onderdelen die vervangen moeten worden wordt de kostprijs gerekend.

Mantelzorgers in balans

Spijkenisse - De Mantelzorgsalon begint weer op 9 september en zal eenmalig op een andere locatie worden gehouden in verband met de workshop Tai Chi voor mantelzorgers.

Hiervoor wordt uigeweken naar de SWO op het Goudenregenplein 3 in Spijkenisse. Gastdocent is Hans Poot en hij heeft al vele jaren ervaring in het geven van Tai Chi lessen. Hij zal iets vertellen over de oorsprong en werking van Tai Chi en daarna met de mantelzorgers oefeningen gaan doen om het zelf te ervaren. Bent u mantelzorger en wilt u deze workshop bijwonen, dan bent u van harte welkom in de mantelzorgsalon op het Goudenregenplein 3. De bijeenkomst duurt van 14.00 uur – 16.00 uur en de toegang is gratis.

Shantykoor Horizon zoekt mannen

Nissewaard - Dankzij de donatie van het DeltaPort Donatiefonds heeft het Shantykoor Horizon een prachtige geluidsinstallatie aan kunnen schaffen. "Wij zijn blij met deze geluidsinstallatie en treden 14 september om 14.30 op bij de molen in Abbenbroek.

"Shantykoor Horizon is een gemend shantykoor, wij zingen 3 stemmige shanty's en waterliedjes. Wij zijn op zoek naar mannen, die ons koor willen komen versterken. Onze thuishaven is Wijkcentrum de Hoek Zwanenhoek 86 3201 HS Spijkenisse. Wij oefenen elke maandagavond vanaf 19.30 uur." Meer informatie kunnen geïnteresseerden inwinnen bij Nel van Hengel via het mobiele telefoonnummer: 0625048440.

Shopbox

Meer berichten