met video Video's Roel van Deursen

'Ladies Market' in Spijkenisse

Op zondag 8 september was Spijkenisse de plek waar je als vrouw moest zijn! De eerste editie van de Ladies Market was dan eindelijk een feit! Om 12.00 uur gingen de deuren open om de vrouwen in het zonnetje te zetten. Al direct vormde zich een rij enthousiaste dames die graag naar binnen wilden.

Spijkenisse - De standhouders zijn kleine ondernemers die weten wat service is en zien de vaak door hen zelf gemaakte producten als hun eigen kindjes. Je kon hier alles vinden waar je als vrouw blij van wordt. Zocht je iets om jezelf een keer te verwennen, een cadeau voor een ander, iets voor in huis of wilde je de kinderen blij maken? Op de Ladies Market kon je voor deze wensen met gemak terecht voor originele producten. Uiteraard was er ook gedacht aan de innerlijke behoeftes.
Op de Ladies Market kon je terecht voor een hapje en een drankje, zoals bijvoorbeeld heerlijke wafels en panini's. En wat dacht u van heerlijke bolletjes Cookie Dough in allerlei smaken! Voor de kids was er een leuke kidshoek ingericht met allerlei leuke spullen waar ze zich uren konden vermaken. 

Facebook:
http://https://www.facebook.com/events/2354673324584572/?ti=cl

Shopbox

Meer berichten