Abdelkader Benali. Foto: PR
Abdelkader Benali. Foto: PR (Foto: )

Abdelkader Benali

Abdelkader Benali treedt op 21 september op in de Onze_Lieve-Vrouwekerk in Geervliet die opent om 12.00 uur. Het optreden van schrijver Benali en luotspeler Haytham Safia begint om 13.00 uur. De schrijver vertelt het verhaal 'Ik sta hier voor niks', een hilarisch verhaal over het onderbetaalde kunstenaarsbestaan en het dubbeltje van de eerste rang.

Nissewaard - Benali (1975) debuteerde met veel succes met zijn roman 'Bruiloft aan zee'. In 2003 kreeg hij de Libris Literatuurprijs voor zijn roman 'De langverwachte'. Hij publiceerde vele boeken, zowel romans als non-fictie, schrijft toneelstukken, bedacht en presenteert televisieprogramma's en komt nu graag naar Geervliet. Op 24 september verschijnt zijn nieuwe roman 'De weekendmiljonair' die op 21 september al na het optreden van Benali te koop zal zijn in de kerk, bij boekhandel 'Hoofdstuk 1'.

Kaarten kosten € 15,- en bieden u ook een drankje en een hapje en zijn te bestellen via Septembermiddag, bij Biljetto.nl. Kopen aan de kassa, bij binnenkomst, kan ook. Zie ook: abdelkaderbenali.nl en haythamsafia.com.

Shopbox

Meer berichten