Kort nieuws

Waterland swingt

Nissewaard - Op zaterdag 21 september staat er op Winkelcentrum Waterland een feestelijke dag gepland. Dit jaar bestaat Bewonersgroep Waterland alweer 30 jaar en de groep wil dit vieren met alle buurtbewoners. Het betreft een feestelijke dag met Open podium en rommelmarkt. De rommelmarkt begint 12.00 uur. Buiten de winkeliers is het niet de bedoeling dat hier nieuwe spullen worden verkocht. Een kraam kost € 20,-. Als mensen een kraam willen huren kan dit door te mailen naar: bewonersgroepwaterland@gmail.com. De eerste artiest zal het podium betreden om 13.00 uur. Er zal tijdens deze dag een modeshow worden gegeven door La Sis Store en ook staat er een kraam met Suikerspin, Popcorn en Poffertjes verzorgd door Verhage Vlinderveen. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Uiteraard zijn de winkeliers welkom om aan te sluiten bij dit evenement.

Workshop fotografie

Nissewaard - Op maandagavond 16 september geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop fotografie in Studio & Galerie Bram van Baalen Schilderijen, Voorstraat 61A in Spijkenisse. Het onderwerp is de weerkaatsing van licht op ijs en ijsdamp. Jan Remmert houdt een inleiding op het onderwerp, waarna deelnemers aan de slag gaan. Neem je fototoestel, laptop met bewerkingsprogramma en eventueel statief mee. De workshop kost 30 euro; koffie, thee en glaasje wijn inbegrepen. De workshop begint om 19.00 uur. Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

Bijen en honing

Spijkenisse - Stichting Welzijn Ouderen (SWO) houdt 20 september een culturele middag. De culturele middagen zijn bedoeld voor senioren met verschillende achtergronden die het leuk vinden om kennis te maken met elkaars gewoontes en gebruiken. Deze middag wordt verzorgd door Imkerij De Spaanse Margriet. Dit is een klein bedrijfje dat zich gespecialiseerd heeft in bijzondere bijenproducten. Zij maken en produceren zelf de honing en honingzalven. De middag is in de Ontmoetingsruimte Mei en is van 14:00 tot 15:30 uur. Kosten voor deze middag zijn € 2,00 met SWO Servicepas en € 3,00 zonder pas. Aanmelden via (0181) 695 255 of via activiteiten@swospijkenisse.nl.

Shopbox

Meer berichten