Kirsten Steenvoort helpt ondernemers om de juiste stappen te zetten richting een groeiende business.
Kirsten Steenvoort helpt ondernemers om de juiste stappen te zetten richting een groeiende business.

Vergroot je kennis via De Boekenberg

Ondernemers kunnen deze maand in De Boekenberg deelnemen aan de cursus ‘Grow your business’ van ervaren ondernemer Kirsten Steenvoort. Kunst- en cultuurliefhebbers schuiven aan bij de collegereeksen van de Vrije Academie. En voor de jeugd is er iedere maand een CoderDojo waarin het programmeren van websites, games en apps aan bod komt.

Nissewaard - Staat je merk maar groeit je bedrijf niet snel genoeg? Blijven grote klanten achter of maak je te weinig marge? Wat je potentie is of doelen ook zijn; een sterke basis bestaande uit een authentiek merk, een krachtige visie en inzicht in je financiën zijn essentieel. Kirsten Steenvoort helpt ondernemers om vanuit de basis de juiste stappen te zetten richting een groeiende business. Til jouw bedrijf naar een hoger plan door het kiezen van de juiste marketingstrategie. De cursus bestaat uit vier sessies. De eerste sessie vindt plaats op woensdag 25 september van 19.00 tot 21.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg. Vanaf 25 september, 19.00 – 21.00 uur. Aanmelden via de bibliotheek.

Je bent niet de enige die soms voor een schilderij staat en denkt: mooi, maar wat stelt het eigenlijk voor? In de collegereeks ‘Symboliek’ leer je met eigen ogen en geheel zelfstandig de betekenis van een schilderij te ontrafelen. Je buigt je onder leiding van een docent van de Vrije Academie over symbolen, thema’s en verborgen verhalen in de kunst van de oudheid tot het postmodernisme. De collegereeks vindt vanaf 27 september iedere vrijdag plaats van 10.15 tot 12.25 uur in Bibliotheek de Boekenberg.' Het is een reeks van 10 lessen. Kijk voor informatie en aanmelden op www.vrijeacademie.nl. Vanaf vrij 27 september van 10.15 – 12.25 uur.

Leer kunst kennen en herkennen. De docent van de Vrije Academie vertelt je alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei. Na afloop zie je verbanden, herken je periodes en heb je kennis gemaakt met de belangrijkste werken uit 3500 jaar westerse kunstgeschiedenis. De collegereeks vindt vanaf 27 september iedere vrijdag plaats van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg. Het is een reeks van 10 lessen en een excursie. Kijk voor informatie en aanmelden op www.vrijeacademie.nl. Vanaf vrij 27 september, 14.00 tot 16.00 uur.
CoderDojo. Wil je meer leren over programmeren van websites, games en apps maken? Ben je tussen de 7 en 17 jaar oud? Meld je dan aan voor de gratis CoderDojo. Iedere vierde zaterdag van de maand kom je onder begeleiding alles te weten over programmeren. De eerstvolgende dojo vindt plaats op zaterdag 28 september van 13.00 tot 16.00 uur. Vergeet niet een eigen laptop mee te nemen. Heb je geen laptop, dan kun je er een lenen van de bibliotheek. Meld je aan via www.coderdojo-spijkenisse.nl. Zaterdag 28 september van 13.00 tot 16.00 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten