Logo debotlek.nl


Foto: BCRS

Extra zomerbadmintonavond

  Sport

Spijkenisse - Badmintonclub De Ritte Spijkenisse (BCRS) heeft gedurende de zomervakantie op vrijdagavonden zomerbadmintonavonden gehouden. Op vrijdag 11 augustus wordt een extra zomerbadmintonavond gehouden. Dit is tevens de laatste.

Sinds het begin van de zomervakantie biedt BCRS in de sporthal Maaswijk op vrijdagen deze zomerse sportavond. Deze avonden werden druk bezocht, zowel door leden als door introducees.

Reguliere seizoen

Voordat het nieuwe badmintonseizoen weer begint, is er op vrijdag 11 augustus nog een extra zomerbadmintonavond. Daarna is sporthal Maaswijk een week gesloten, waarna op maandag 21 augustus het reguliere badmintonseizoen weer begint. Ook op de laatste zomerbadmintonavond is het mogelijk om van 20.00 tot 22.00 uur te badmintonnen.

Introducees

Deze sportavond is voor BCRS-leden gratis. Maar mensen die eens een avondje badminton willen proberen, kunnen als introducee ook meedoen. Daarvoor dient vooraf in de kantine 3,00 euro afgerekend te worden. BCRS hoopt weer op veel toeloop op 11 augustus.

Clip

Voor een impressie van de afgelopen zomerbadmintonavond kan op de facebookpagina van 'bcrittespijkenisse' een clip worden bekeken: https://www.facebook.com/bcrittespijkenisse/videos/1526304220724815/

Reageer als eerste
Meer berichten